Despre Distinctive.ro

Noi suntem aceiași de peste 14 ani, acum și online!

Suntem un website cu prezență offline și în retailul clasic, lansat de Vins Overseas Consulting SRL, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața locală de modă, cu sediul în București, România, cu peste 30 de magazine în întreaga țară.

Comercializăm o gamă variată de articole vestimentare, încălțăminte, bijuterii și accesorii pentru toate vârstele, branduri internaționale de renume: Skechers, Swarovski, Geox, OVS Kids. Oferim clienților o experiență integrată de tip omnichannel, comenzile fiind livrate din magazinele noastre din malluri, din București și din țară.

Lansarea magazinului online www.distinctive.ro a venit ca urmare a schimbărilor provocate de pandemie și a fost lansat ca un demers firesc al închiderii magazinelor fizice deținute de Vins Overseas Consulting SRL, în martie 2020.

La lansare, Vins Overseas Consulting SRL a fost una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în domeniul comerțului din România. Printre brandurile distribuite de-a lungul anilor se numără: Armani Exchange, Emporio Armani, CCC, Miniso, Diesel, Pepe Jeans, Boggi Milano, Napapijri, Piazza Italia, TATI, Tous, Jack & Jones, Pimkie, Max&Co, Topsellers, Women’s Secret, Springfield, Kazar, Mango.

În calitate de cel mai mare seller al brandului Skechers în România, Vins Overseas Consulting SRL a vândut de-a lungul anilor peste 10 milioane de perechi de încălțăminte și zeci de mii de produse de la celelalte brand-uri comercializate.

Branduri din portofoliu

Calitatea produselor

Produsele comercializate sunt noi si originale. Raspundem pentru defectele fizice pe baza legislatiei in vigoare si garanția legală pentru conformitatea produselor.