Livrare

  1. Produsele sunt livrate la adresa indicata de catre Client in comanda sau la Easy Box-ul selectat de catre Client.
  2. Timpul prevazut pentru livrarea la Client este de 3 zile lucratoare din ziua urmatoare trimiterii comenzii. Daca Clientul indica sa achite contravaloarea produselor direct pe site-ul Magazinului prin card bancar, livrarea comenzii poate fi intarziata pana la momentul inregistrarii sumei aferente contractului de vanzare in contul bancar al Magazinului. Pe perioada campaniilor comerciale, din cauza numarului mare de comenzi, disponibilitatea produselor si timpul de livrare pot fi afectate.
  3. Produsele sunt livrate la adresa indicata de pe teritoriul Romaniei de catre firma de curierat agreata de Furnizor sau pot fi livrate la Easy Box-ul selectat de catre Client. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 399 lei, se percepe o taxa de transport de 25 lei sau 15 lei in cazul comenzilor livrate la Easy Box. Taxele pentru livrarea produselor se indica in procesul de plasare a comenzii.
  4. Toate comenzile care depasesc suma de 399 Lei sunt gratuite, iar costul primului schimb/ retur va fi suportat de Magazin. La fiecare produs expediat se ataseaza dovada achizitionarii (factura fiscala).