Modalitati de plata

 1. Informatia despre pretul de achizitie al marfii de pe pagina de web a magazinului este obligatorie din momentul primirii de catre Client a unui e-mail de confirmare a acceptarii comenzii plasate de acesta, pentru achizitia Marfurilor selectate. Respectivul pret nu mai sufera modificari, indiferent de modificarile de pret din Magazin care mai pot avea loc dupa confirmarea comenzii prin mail.

 2. Preturile produselor din magazinul online sunt afisate in lei si contin toate componentele pretului, inclusiv TVA, taxe vamale si impozite.

 3. Clientul va achita pretul Produselor comandate prin una din cele doua metode:
  a) Prin plata ramburs, achitand firmei de curierat la livrare
  b) Prin plata cu card bancar prin intermediul serviciului autorizat PayU, inainte de livrare. In cazul in care Clientul alege plata in avans ca metoda de plata, lipsa platii pentru contul Vins Overseas Consulting SRL sau procesatorului de tranzactii (serviciul PayU), in termen de 2 zile de la plasarea comenzii, va duce la anularea comenzii. In acest caz, puteti plasa din nou o comanda si puteti alege o alta metoda de plata. Procesarea comenzii platite prin plata electronica incepe dupa primirea platii pentru bunuri.

 4. Vins Overseas Consulting SRL isi rezerva dreptul de a modifica pretul marfurilor aflate in Magazin, de a introduce in vanzare marfuri noi, de a desfasura sau de a revoca actiuni de promovare pe pagina de web a Magazinului, de a introduce pe aceasta modificari conforme cu prevederile legislatiei in vigoare, cu conditia ca aceste modificari sa nu incalce drepturile persoanelor care au inncheiat contracte de vanzare a Marfurilor oferite de Magazin inainte de efectuarea respectivelor modificari, sau a drepturilor persoanelor autorizate sa utilizeze a anume promotie, conform principiilor acesteia, pe perioada desfasurarii sale.

  Poti sa platesti in rate prin cardurile:
  Alpha
  BRD Finance
  Card Avantaj
  Star Card
  BRD (pentru sume de peste 200 lei)
  Bonus Card

visa mastercard